John Frieda event

Dagens loppefund

Acne, acne studios, jumpsuit, shopping, loppemarked, new in, Gentofte loppemarked

H&M trend, loppemarked, shopping, gentofte loppemarked, new in

I dag valgte jeg ret spontant at slå et smut forbi Gentofte Loppemarked, og det er jeg virkelig glad for, jeg gjorde! Her er et par detaljebilleder af, hvad jeg fik med hjem. I kan måske godt regne ud, at det er Acne sagen, jeg er mest glad for – det er en helt ny jumpsuit, som jeg måtte smide 400 kroner for. Først tænkte jeg, det var lidt pebret og gik videre, men jeg måtte simpelthen tilbage og købe den. Med en nypris på 4000 kroner er det jo stadig lidt af et røverkøb! Den er simpelthen så fin og passede heldigvis perfekt. Glæder mig til at vise jer flere billeder af den! Den hvide tee med sten er fra H&M Trend, og den måtte jeg smide en flad 20’er for.

Nu har jeg været forbi Gentofte Loppemarked to gange, og det har godt nok været en succes begge gange (her kan I se, hvad jeg sidst fandt), så jeg satser på at tage turen derhen mange gange denne sæson!

Jeg har ellers en dejligt afslappet søndag, og senere kommer min bedste veninde hjem fra en weekendtur til Bruxelles, så der skal hygges lidt. Håber I har en dejlig dag <3

   

3 comments

Write a Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

John Frieda event