Julie Sandlau x Pieces

John Frieda event

John Frieda, event, blog, modeblog, hår

John Frieda, event, blog, modeblog, hår

John Frieda, event, blog, modeblog, hår

John Frieda, event, styling, hår, olie, sheer blonde hair oil, blog, modeblog

For nogle uger siden var jeg inviteret til et hyggeligt event af Mildh Beauty Press. Her blev vi præsenteret for alle de lækre produkter fra John Frieda og blev derefter smidt i nogle frisørstole, hvor vi kunne prøve nogle stylingkneb og produkter af på hinanden. John Frieda er stylist for en hel masse ovre i Hollywood, og hans hårplejeserie har faktisk 25 års jubilæum i år, så der er en del år på bagen! Der er kommet nogle rigtig lækre nyheder til, bl.a. er de hoppet med på olie-bølgen og har tilføjet to hårolier, den ene af dem specielt udviklet til blond hår. Det var bare ét af de skønne produkter, jeg fik fingrene i – vi fik nemlig lov til at gå hjem med en rigtig lækker goodiebag. Jeg har ikke fået testet så meget endnu, men jeg vil bestemt vende tilbage til jer med nogle anmeldelser, hvis der er noget, der falder i god jord – og det er der jo nok ;) Indtil videre kan jeg i hvert fald sige så meget som, at det hele dufter heeelt fantastisk, og det er jo altid et plus. Jeg glæder mig til at komme i gang med Frizz Ease linjen, som er den mest populære fra ham og lige, hvad mit eget hår har brug for. Det var hårstylisten, som var med til eventet, også flink til at give kraftigt udtryk for, ha ha!

Jeg har haft en dejlig morgen med en god omgang træning. Bagefter fik jeg sådan lyst til chevre chaud, så det lavede jeg da lige en portion af. Om et par timer står den på arbejde, og det gjorde den også i går, så det er ikke den helt vilde weekend for mit vedkommende! Hvad skal I bruge weekenden på?

   

2 comments

Write a Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julie Sandlau x Pieces